E.L.F

För ett tag sedan fick jag hem lite nya ELF produkter. Det var fri frakt och då kan man ju bara inte motstå att klicka hem något!
 
En av sakerna jag fick var ELF studio blush i färgen candid coral, det är en väldigt fin korall/persikofärgad rouge med ett diskret guldigt skimmer. Jag äger mest matta rouge så det var roligt att få något med lite skimmer i.

Förpackningen är en bra storlek, det är lätt att förvara och enkel att ha med sig på resan.

36kr/4.75g.


Nästa sak jag klickade hem var ELF studio tinted moisturizer i färgen nude.
En tinted moisturizer är i princip en färgad dagcreme, eller en lätt foundation som inte ger lika mycket täckning. Vissa dagar känner jag att jag itne orkar bära en massa tung foundation och då giller jag att bara ha något enklare. färgen är något för mörk för mig, men jag blandar ut den med lite fuktcreme så den blir perfekt.
Den har SPF 20 och innehåller aloe, gurka och vitamin A, C & E. Doftar gott gör den också!

36kr/25ml


Sedan klickade jag också hem två nya produkter, ELF eyelid primers i champagne och golden.
Jag har den vanliga primern i sheer, men ville testa dessa eftersom min andra snart är slut, de fungerar riktigt bra och skuggorna sitter på plats hela dagen! Det fanns en till också i pearl men den får vänta.

15kr/5ml



Sista produkten jag köpte var egentligen det enda jag skulle ha, jag har hört mycket om ELF zit zapper och vill testa den själv, den innehåller bl.a salicylsyra, tea tree olja, trollhassel och kamfer som motverkar finnar och blemmor bra.
nu står den på listan inför att testas!

15kr/6ml


efter ett tag av klämma lukta testa kanske det kommer en review på desa produkterna, eller (om ni vill) så kan jag göra en video där jag visar allt jag äger från ELF och vad jag tycker om det?

En sak jag har märkt är att mina bilder blir rätt kalla om ni förstår? men det är nog snön ute som har med det att göra, kvalitén också. usch vad jag är trött på vintern nu!

Ny blogg!

Jag har bloggat i snart ett år under namnet nagelapa, känner du kanske igen det? Jag hade lite problem med min andra blogg så nu tog jag saken i egna händer och startade en ny!

här kan du läsa om allt vad skönhet heter, innan skrev jag mest om naglar och självklart kommer jag fortsätta med det. Det blev bara lite enformigt!

 

I alla fall ville jag bara säga: välkommen hit!

 

Beautyglam

Be yourself, everyone else is taken!

RSS 2.0